Fredag 1. november på selve ”spil dansk” dagen inviterer Arden til morgensang flere steder i byen - herunder i børnehaverne for børn, forældre og personale - på skolen, i hallen til cirkeltræningen, på Blå Kors Rold Skov og på Solgården

ARDEN: Også Arden spiller med på det danske tema i uge 44.

Det sker med en ”spil dansk dag” fredag 1. november

Selve Spil Dansk ugen (44) rundes i Arden med en flot buket af arrangementer og aktiviteter.

Alle som resultat af et samarbejde mellem en lang række lokale aktører - børnehaver, skole, hallen, bibliotek, kulturhus, menighedsråd, lokale kor m.fl.

Som optakt har børnehaven Hesselholt i løbet af oktober arbejdet sammen med musikpædagog og sangkonsulent Signe Højmark.

Signe Højmark

Hun har budt på en række inspirerende musikalske workshops med masser af sang, bevægelse og leg, og fokus på sang som et pædagogisk værktøj.

- Jeg forsøger at møde børn og unge lige der, hvor de er, og tager udgangspunkt i noget de er trygge ved.

- Derfra udforsker vi sammen musikken og hele dens fantastiske univers.

- Musik er fællessprog, vi alle kan tale, forklarer Signe Højmark.

Forløbet foregik med støtte fra Børns Møde Med Kunsten (BMMK), som bidrager med 60 procent af udgiften.

En livlig fredag venter

Fredag 1. november på selve ”spil dansk” dagen inviterer Arden til morgensang flere steder i byen - herunder i børnehaverne for børn, forældre og personale - på skolen, i hallen til cirkeltræningen, på Blå Kors Rold Skov og på Solgården.

Skulle der være lidt rust på stemmebåndene først på dagen vil fællessangen blive hjulpet godt på vej ved hjælp af medlemmer af Arden kirkes voksenkor.

Klasser fra Arden skole kommer på besøg og synger med.

I morgensangens fine anledning giver Arden Handel & Håndværk rundstykker.

Endelig kan du fortsat købe billetter at få til koncerten fredag 1. november, hvor sangerinden Margrete Grarup sammen med pianisten Michael Sunding markerer Poul Henningsens 125 års dag i 2019 under overskriften ”PH på ny”.

Margrete Grarup er i forvejen et kendt ansigt i Kulturhuset, hvor hun har sunget flere gange - senest til nogle forrygende koncerter med ”Grarup All Stars”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...