Dilettanten i Siem i år kunne fejre 40 års jubilæum

SIEM: Med 360 tilskuere fordelt over tre dage kan skuespillere og bestyrelse se tilbage på en forrygende dilettantuge i Siem.

Onsdag mødte der 51 op fra boenhederne, som først fik serveret mørbradgryde med tilbehør og ymerris med hindbærsovs, inden dilettanterne gik i gang på scenen.

Fredag mødte 124 tilskuere op til forestillingen, og de kunne bagefter gå til ostebord med masser af hjemmebagt brød til, som frivillige fra Siem havde bagt.

Lørdag var der meldt 85 til, og de blev efter dilettanten bespist med et tag selv-bord af varme retter.

Og så fandt de lokale i øvrigt ud af, at dilettanten i Siem i år kunne fejre 40 års jubilæum.

Lille sal renoveres

Næste projekt i Siem Forsamlingshus er renovering af den lille sal, hvor loftet skal isoleres, og akustikken skal forbedres. Der skal også laves et handicaptoilet, og de andre toiletter får en opgradering.

Dette arbejde går i gang lørdag 2. februar og fortsætter over et par måneder, hvor frivillige i Siem giver en hånd med. Alt skal gerne være færdigt sidst i marts, hvorefter der igen lukkes op for aktiviteter.

Det første arrangement herefter bliver en koncert med Lune Carlsen fredag 26. april.

Aftenen begynder med lidt lækker mad, hvorefter Lune Carlsen går på scenen og spiller sange fra Gasolin og Kim Larsen. Bestyrelsen håber på fuldt hus.

Billetter kan købes på www.himmerlandsbilletten.dk eller hos Hanne Sørensen fra forsamlingshusets bestyrelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...