Landsbrugslotteriet gav trofast spiller en endnu bedre sommer

STØVRING: En trofast spiller, der ønsker at være anonym, blev den heldige vindere af 2 millioner gode danske skattefrie kroner, da juli måneds gevinster blev trukket i Landbrugslotteriet.

Det var via en mail fra lotteriet, kvinden opdagede hun havde vundet. Lodsedlen er nemlig tilmeldt automatisk gevinstovervågning.

I første omgang tænkte hun at det var en snyde-mail, men derefter gik hun alligevel ind på Landbrugslotteriets hjemmeside og slog sit nummer op – og den var god nok. Hun havde vundet den store præmie. For yderlige bekræftelse kontaktede hun sin søn og bad ham tjekke – og med samme resultat.

Den allersidste kontrol og bekræftelse skete via en telefonopringning til lotteriets hovedkontor dagen efter. Her kunne de bekræfte gevinsten.

- Jeg har slet ikke sovet i nat, kunne vinderen fortælle, da hun talte med Landbrugslotteriet og hvor det virkelig gik op for kvinden, at hun havde vundet.

Vinderen har spillet på lodsedlen i mange år, og har hidtil blot vundet mindre beløb, men nu blev det hendes tur til at vinde en af de helt store præmier.

Hvad pengene præcist skal bruges til, er der endnu ikke besluttet.

- Men jeg er da kommet til at love børnene og børnebørnene, at vi skal ud og rejse sammen, hvis den er god nok, kunne kvinden fortælle. Så mon ikke rejsekatalogerne er fundet frem i Støvring?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...