70 interesserede dukkede op, da medborgerhuset i Nørager forleden lagde lokaler til endnu en samspilsdag

NØRAGER: Himmerlands Folkemusikskole er her i efteråret på musikalsk åbent hus turne, hvor kultur- og medborgerhuset Kig Ind i Nørager forleden lagde lokaler til endnu en samspilsdag.

70 interesserede dukkede op, og alle der havde lyst kunne komme med deres instrument og deltage.

Det blev til et stort 19 mands orkester til hyggeeftermiddagen med Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane som musikalske værter.

Klaus Pindstrup styrede dagens små og store indslag, som blev mikset på kryds og tværs blandt de fremmødte. Også publikum blev inddraget i indslagene via fællessang.

I det store orkestre var der både savblad, violiner, harmonikaer, banjo, guitar, kontrabas, klaver, trommer og solo sang.

Publikum var synligt overraskede over hvad der kom ud af at vidt forskellige personer der ikke kender hinanden på forhånd, mødtes og sød musik opstod.

Så alt i alt fik publikum og musikerne en helt fantastisk åbent hus oplevelse med små hyggepauser, hvor der var mulighed for at købe drikkevarer, kaffe og kage.

Kultur og Medborgerhuset Kig Ind takkede bagefter Himmerlands Folkemusikskole for besøget for en super hyggelig musikalsk eftermiddag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...