Støtteforeningen inviterede borgerne til sponsorcykelløb

HELLUM: starten af september løb det årlige cykelsponsorløb på HellumFRI af stablen. Cykelsponsorløbet er arrangeret af HellumFRI’s Støtteforening, og nød opbakning fra en stor del af HellumFRI’s børn - fra de yngste til de ældste.

Dagen startede med en fælles opvarmning. Arrangeret og ledet af to "gamle" HellumFRI drenge; Jakob og Christian.

Herefter gik først starten på den lange rute - en rute på 3,2 km, som alle HellumFRI børn kender godt, idet den løbes ugentligt. Derefter starten på den korte rute på sportspladsen - designet til den yngre del af feltet.

Efter den fastsatte tid på en time for den lange rute og en halv time for den korte rute var det tid til præmieoverrækkelse - 10 præmier fordelt på fem aldersgrupper.

Hos de voksne cyklister var det æren, der stod på spil, og her må Albert siges at være den suveræne vinder - otte runder på en time - godt kørt!

Den helt store vinder denne dag var dog HellumFRI’s børn. 13.250 kr. blev der kørt ind til Støtteforeningen, hvis eneste formål er, at støtte op om HellumFRI.

HellumFRI sender en tak til "bollebagerne", forplejningssponsor SuperBrugsen Terndrup, præmiesponsorer Kongerslev Trælast og Byggecenter samt SPAR Bælum - og de sammenlagt 127 sponsorer, der har sponsoreret rytterne i løbet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...