Pavillon skærper profil til frokost, fredag og fester

0
Helene Foss Pedersen og sønnen Alexander Hagen Foss er klar med et nyt koncept i den gamle Mosskovpavillon ved St. Økssø.Privatfoto
SKØRPING: Mosskovpavillonen ved St. Økssø har fået en ny mand i køkkenet og skærper samtidig profilen ved at koncentrere sig om frokost, fredag og fester.

– Tiden er inde til forandring, siger Helene Foss Pedersen, som har drevet Mosskovpavillonen gennem de seneste fem år.

Derfor har hun og sønnen Alexander Hagen Foss, der nu træder ind i køkkenet på den historiske restaurant, udtænkt et helt nyt koncept, der indeholder nytænkning og udvikling, men også bringer pavillonens mangeårige traditioner lidt mere i fokus.

– Vi ønsker at være mere tro mod Mosskovpavillonens historie som et traktør- og udflugtssted, som gæsterne har valfartet til gennem mere end 100 år. Oprindelig kunne man få serveret smørrebrød på små platforme oppe i bøgetræerne, men så vidt kommer det nu ikke, siger Helene Foss Pedersen og fortsætter:

– Til gengæld går vi nu målrettet efter frokostsegmentet, hvor vi prioriterer det klassiske danske smørrebrød, men i en ny fortolkning, der matcher nutidens gastronomi i respekt for historien.

Nyt er også muligheden for picnickurve, som man kan tage med i skoven eller nyde på den grønne plæne nede ved St. Økssø.

Hver fredag aften præsenteres en ny menu afstemt efter årstiden, for eksempel byder den her i juni måned på råvarer som asparges, lyst kalvekød og danske sommerjordbær.

– Fredag er traditionelt en aften, hvor mange går ud og spiser, og derfor fokuserer vi alene på denne dag med aftenåbent, siger Alexander Hagen Foss.

De øvrige hverdage lukker restauranten kl. 17.

I weekenderne er der ofte fuldt hus med private arrangementer som familiefester, firmafester, runde fødselsdage, bryllupper og konfirmationer, og dette område skal der nu sættes endnu mere fokus på.

Selskaber på mindst 25 kan dog også huses andre dage i ugen, og det samme minimumsantal kuverter gælder for mad ud af huset, som også er en ny niche, som Mosskovpavillonen nu for alvor vil åbne for.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close