Madambitioner på Torvet i Skørping

0
Teamet bag Restaurant og Café Viande i Skørping. Fra venstre Ramin, Rasmus, Ingrid Karen, Nikolaj, Sam. Foto: Jesper Bøss
Skørping har fået en ny restaurant og café. På Jyllandsgade 3 har Sam Rezaie og Ramin Cartli åbnet Restaurant & Café Viande, der er kommet godt fra start.

Det er ingen hemmelighed, at det godt kan være svært at drive spisesteder i mindre byer. Derfor lå det måske ikke lige til højrebenet, at åbne en cafe og restaurant i Skørping. Men da Lagos Pizzeria efter mange års virke lukkede, opstod ideen, og så var der ikke langt fra tanke til handling.

– Jeg har tidligere boet i Skørping, og synes det er en fantastisk by med et godt opland. Så da vi hørte, at lokalerne her på Torvet blev ledige, tog vi en rask beslutning. Vi slog til og brugte et par uger på at forvandle stedet til en hyggelig og indbydende cafe og restaurant, fortæller Sam Rezaie, der et par måneden inden også havde overtaget en restaurant i Aalborg, som han også har omdømt til Viande.

– Det har været en travl periode med åbning af to restauranter. Vi overtog lokalerne her i Skørping den 15. marts, og nøjagtig en måned senere slog vi dørene op. Det betød, at vi gik og malede og istandsatte her i Skørping fra morgenstunden, og arbejdede i restauranten i Aalborg om eftermiddagen og aftenen.

– Heldigvis har vi et fantastisk godt personale, der gør det muligt at drive begge steder. Vi har en del elever fra Food College i Aalborg, fortæller Sam.

– Vi er blevet taget rigtigt godt imod her i Skørping. Vores idé og ambition er mad i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Det gælder både her i restauranten, og som mad ud af huset. Ud over at vi selvfølgelig bruger gode råvarer og tænker på velsmag og kvalitet, så gør vi ekstra meget ud af anretningen af vores mad. Det gælder også som mad ud af huset, hvor vi kræser om detaljerne.

– Selvom Skørping er en relativ lille by, så er jeg sikker på, at vi får rigtig godt gang i restauranten. Jeg synes, at der er alt for få spisesteder i området, så tror jeg virkelig på ideen, og vi har da også kun fået positive tilkendegivelser og masser af skulderklap, siden vi åbnede. Vi har faktisk allerede flere stamkunder, der har besøgt os flere gange, fortæller Sam, der har en drøm.

– En dag vil jeg også gerne åbne en restaurant i København, så jeg har tre restauranter. Én i Aalborg, én i København og én på Torvet i Skørping.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close