Kulinarisk aften på Arden Skole

0
Rigtig mange forældre, bedsteforældre og andre nysgerrige kiggede forbi. Foto: Jesper Bøss
Onsdag aften duftede det af alverdens forskellige lækkerier, krydret med godt humør og international stemning, da Arden Skole havde inviteret til et spændende arrangement med fokus på bedre forståelse af fødevarer, fødevareproduktion, ernæring og sundhed.

De var 7. til 9. klasserne på skolen, der som en del af det internationale Erasmus+ projekt Learn4Health, havde arbejdet med sundhed og science i et internationalt perspektiv. Samtidig var der besøg af undervisere fra England, Holland, Spanien, Litauen og Slovenien, der fortalte, hvordan de arbejder med sundhed og mad i skolen.

Aftenen blev særdeles velbesøgt af elevernes forældre, bedsteforældre og andre nysgerrige sjæle, der ud over at kunne nyde maden i de i alt 19 boder, også kunne høre Anna Maria Fisker, Centerleder ved Center for Food Science på Aalborg Universitet og projektleder på Learn4Health, videregive massevis af ros til Arden Skole for deres måde at arbejde med projektet.

De fremmødte fik også udleveret “kalorietankkort”, så de kunne udregne deres eget behov for kalorier, og samtidig holde regnskab med hvad der blev indtaget af lækkerier, og hvad der blev forbrændt.

Man kunne også få målt fedtprocent, smage på en chili, plante sin egen tomatplante og opleve en “verdensnyhed”, nemlig en mobil spirevogn fyldt med friske spirer. Endelig var der også skøn musik fra skolens performance-linje.

En spændende og yderst lærerig aften på Arden Skole, hvor alle gik både kloge og mætte hjem…

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close