I MTB-sadlen ti timer i træk

0
Når det 16. juni går løs med 2018-udgaven af ”10 timer i Rebild”, kan arrangørerne glæde sig over 25 pct. flere tilmeldinger end i 2017. Privatfoto
REBILD: Med cirka 600 mountainbike-ryttere til start kan arrangørerne fra MTB Rebild Bakker på forhånd melde “fuldt hus”, når det lørdag 16. juni går løs med arrangementet 10 timer i Rebild.

Ti timers-løbet er opstået på fundamentet fra det tidligere “12 timer i Rold”-arrangement, der for et par år siden blev lukket ned efter otte gode år.

– Vi var rigtig tilfredse med den modtagelse, 10-timers løbet fik sidste år, og tilmed kan vi nu konstatere, at interessen i år er endnu større.

– Der er 25 pct. flere tilmeldte, og dermed kommer vi nu op på de 600 deltagere, som er den grænse, vi har sat for at sikre, at der er plads til alle på campen og ude på ruten, konstaterer Hugo Dissing, formand for MTB Rebild Bakker.

Start og mål kommer til at ligge ved Hotel Comwell i Rebild, og selve løbet afvikles i Nørreskoven nord for hotellet, hvor der til årets løb er etableret en række nye sløjfer.

Hver runde bliver på cirka 10 km og byder på mellem 150 og 200 højdemeter pr. omgang, og ruten er på forhånd designet, så den passer perfekt til et fire mands-hold, hvor deltagerne skiftes til at være i aktion.

Der er dog også mulighed for at stille op som duo – eller som solist, men langt de fleste deltagere kører fire og fire.

– Det betyder, at der er tre personer, som på skift har tid til at snakke, spise, kigge på grej og nyde de gode rammer. noterer

Hugo Dissing.

“Ti timer i Rebild” indgår som en del af Triatland Rebild, som bl. a. omfatter DGI Hærvejsløbet 23. juni, 8 Timers Trail Challenge 30. juni, Rold Skov Crosstriathlon 12. august, Triatlandløbet 22. august, Cykelstafetten/Carlos Sastre Classic 2. september, Rold Skov Open Water 2018 9. september, Rebild2Dages 15. og 16. september, og Nordic Trail 16. september. s

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close