Herremagasinet flytter, udvider og skifter navn

0
Didde Stern er rigtig for sin nuværende butik, men i starten af næste år flytter hun længere ned af Jyllandsgade. Foto: Jesper Bøss
Herremagasinet på Jyllandsgade 41 i Skørping flytter. Ikke lige med det samme, men i starten af det nye år. Butikken flytter længere ned af Jyllandsgade – til nummer 22, hvor børnetøjsbutikken Feen & Frøen i dag har hjemme

– Jeg er super glad for mine nuværende lokaler og den stemning, jeg har fået skabt i butikken. Så kunne jeg med et snuptag løfte butikken længere ned ad Jyllandsgade, ville det være at foretrække.

– Men placeringsmæssigt vil jeg gerne tættere på de øvrige butikker i Skørping, og det er ingen hemmelighed, at der er noget mere butiksliv lidt længere nede af Jyllandsgade, fortæller Didde Stern, indehaver af Herremagasinet, som hun åbnede i marts måned i år. I selvsamme lokaler, som Herremagasinet i sin tid lå i perioden fra 1949 til 1994.

– Samtidig med at jeg kommer tættere på de øvrige butikker, får jeg omtrent 50 kvadratmeter yderligere at boltrer mig på, ligesom jeg får fem store udstillingsvinduer, der kan øge butikkens synlighed betragteligt.

I forbindelse med flytningen udvider Didde Stern butikken, så den også kommer til at omfatte et stort udvalg af børnetøj. Både i nogle af de mærker, der allerede i dag kendes fra butikken, men også en række andre mærker.

– Det glæder jeg mig utroligt meget til, også selvom det kommer til at gå ud over navnet på butikken, som skal ændres fra Herremagasinet til noget andet. Jeg har ikke fundet på det nye navn endnu, men jeg pusler med nogle ideer.

– Jeg regner med, at flytte omkring medio februar måned næste år, så jeg har jo stadig en del måneder her i butikken. Her glæder jeg mig meget til at opleve julehandelen, ligesom jeg også har et par arrangementer i støbeskeen, blandt en “bobleaften” i samarbejde med Stilkompagniet, ligesom jeg den sidste uge i september eller første uge i oktober arbejder på at arrangere en romsmagning for mænd.

Jo, der sker ting og sager i Herremagasinet…

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close